dilluns, 13 de gener del 2014

Cròniques d'Inxa Impro Quartet al Jamboree

Dimecres passat per primer cop una gralla va actuar a la mítica Sala Jamboree de Barcelona, de referència dins del món del jazz català. Un concert d'Inxa Impro Quartet que, ni que sigui simbòlicament, ajuda a la normalització del nostre instrument. Tindreu ocasió d'escoltar-los de nou al C.A.T. dins del Festival Tradicionàrius el proper 13 de febrer al vespre.

Us deixem amb tres cròniques del concert i un vídeo fet per nosaltres d'un dels temes en el directe a Jamboree (per veure'n més visiteu el web de Serraïma Música)

  • Crònica a Cancioneros.com: "Con melodías que nacen de las raíces de la tradición, la gralla de Sabaté nos transporta a un mundo de creatividad y espontaneidad sin perder el lenguaje que define esta música catalana" (Pol Ducable)
  • Crònica a Sons de la Mediterrània: "Les gralles han passat molts cops per davant de la sala Jamboree durant les matinades de Santa Eulàlia. No hi havia constància, però, que cap hagués baixat mai les escales que condueixen a la històrica cava i s’hagués enfilat a l’escenari per sonar amb aroma jazzístic" (Jordi Martí)
  • Crònica a Btv: "Som hooligans de la música tradicional" (Manu Sabaté)



“... i ara ha arribat el moment de fer realitat el somni de tot graller:
tocar un pasdoble al Jamboree” (Manu Sabaté)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada